Ричард Гиър е бил хоспитализиран с пневмония, докато е бил на

...
Ричард Гиър е бил хоспитализиран с пневмония, докато е бил на
Коментари Харесай

Ричард Гиър бил приет в болница с пневмония


Ричард Гиър е бил хоспитализиран с пневмония, до момента в който е бил на отмора със фамилията си покрай Нуево Валярта в Мексико, удостовери източник, осведомен със обстановката, пред Fox News Digital в събота. 73-годишният артист се е разболял по време на пътешестване през седмицата. Той е бил със съпругата си Алехандра Силва и децата им, за 40-ия ѝ рожден ден, заяви TMZ. Преди да замине за ваканцията им, Гиър имал кашлица, която се влошила, до момента в който бил в Мексико, съгласно изданието.

„ Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден… след съвсем 3 седмици, в които всички в нашето семейство бяха заболели, през днешния ден най-сетне се усещаме доста по-добре! Благодаря ви за цялата обич “, написа тя, добавяйки емоджи с алено сърце.

В събота Силва показа фотография в своята история в Instagram, на която тя и Гиър, който носеше маска за лице, се виждаха откъм гърба, до момента в който вървяха ръка за ръка с по-малкия си наследник. „ Ден на плажа “, написа Силва на фотографията.

Освен на децата си със Силва, Гиър е татко и на 23-годишния Хоумър Джеймс, роден от някогашната му брачна половинка Кери Лоуел. Гиър неотдавна взе участие дружно с Даян Кийтън, Сюзън Сарандън и Ема Робъртс в сантименталната комедия от 2023 година „ Maybe I Do “, която излезе предишния месец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР